Rubber base fra Diamond cosmetics line er perfekt løsning for å spare tid og å gjøre kundene happy. Holder veldig bra, masse gode tilbakemeldinger fra kunder.

Lurer du på hvordan å jobbe med Diamond line sine rubber base? Her forklarer vi alt som du trenger å vite:

1️⃣ Fjern gammelt materiale (hvis det finnes) med en karbid drillhode med en rød stripe (kun anbefalt for utøvere) eller oppløs med kosmetisk aceton. Gni overflaten av materialet med en fil 180 / 240gr., Soak en bomullsdott eller celluloseark med aceton, legg bare på overflaten av materialet slik at væsken ikke kommer i kontakt med huden, dekk med folie og hold i omtrent 10 minutter. Til stoffet har tint. Skyv materialet med et pusher eller en oransje pinne.
2️⃣ Bruk neglefile180 / 240gr og fil negler.
3️⃣ Avstøtt neglebåndene og utfører manikyr med negledrill eller kombinert manikyr.
4️⃣ Fjern støv fra negleoverflaten.
5️⃣ Påfør på negle dehydratoren, la materialet fordampe.
6️⃣ Dekk neglens overflate med en superbond.
7️⃣ Påfør et tynt lag med rubber base, gni en liten mengde materiale på overflaten av negleplaten og polymeriser i en LED-lampe i 60 sekunder.
8️⃣ Plasser en liten mengde materiale på overflaten av neglen, uten å trykke på børsten på overflaten av materialet med lette bevegelser, form ved å strekke den mot den frie kanten av neglen og la materialet distribuere og utjevne seg. Hvor mye materiale du skal legge på, avhenger av typen naturlig negleplate. Vi danner materialet på overflaten av den ene spikeren ved å tørke materialet kort i en lampe. Når du har dekket alle neglene, må du sørge for å polymerisere i en LED-lampe i 60 sekunder.
9️⃣ Hvis materialet blir ujevnt et sted, kan vi file det litt, med en fil 180/240 gr. husk å ta av først dispersjonen med cleanser og et celluloseark.
1️⃣0️⃣ Når materialet fordeles jevnt, kan det lakkeres med gelelakk etter polymerisering.
1️⃣1️⃣ Avstøtt neglebåndene for å sikre at det ikke er noen rubber base som går på neglebåndene.
1️⃣2️⃣ Du kan lakkere det første laget tynnere nærmere neglebåndene (lakk en spiker om gangen, og fest den kort i en lampe, slik at materialet ikke løper av neglebåndene). Når vi lakkerer alle neglene med det første laget, må du sørge for å polymerisere i en LED-lampe i 30 sekunder.
1️⃣3️⃣ På samme måte som vi lakkerte alle neglene før, lakker en gang til og polymeriser i en LED-lampe i 30 sek.
1️⃣4️⃣ Lakkerte negler dekker vi med et topplag – “Bright crystal no wipe”, polymeriser i en LED-lampe i 120 sek.
1️⃣5️⃣ Påfør neglebåndolje på overflaten på neglebåndene.